• Banner Ziua Indragostitilor

Curtea Regala - Ziua Indragostitilor


Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor va invitam, incepand cu ora 18:00, la Curtea Regala sa sarbatorim dragostea asa cum nu am mai facut-o pana acum.

Va asteptam sa petrecem impreuna o seara romantica si spectaculoasa alaturi de Bacio, semifinalist al emisiunii Romanii au Talent si formatia Bumbescu Band.

Insa, asta nu este tot. Le avem alaturi si pe Lavinia Birsoghe si Rodica Gigea, dar si alte suprize care vor completa aceasta seara pe care ne-o dorim perfecta.

Se anunta o seara plina de programe dinamice de muzica populara si usoara, muzica greceasca, rock’n’roll si cele mai frumoase melodii romanesti si internationale.

Din punct de vedere culinar, v-am pregatit preparate delicioase, alaturi de un open-bar, la care am adaugat bauturi fine, dar si un desert dulce precum dragostea.

Pe toata perioada festinului va invitam sa serviti preparate din bufetul traditional ce implineste gustul nobil al neamului romanesc. Nu vor lipsi nici carnea la protap si, desigur, preparatele traditionale specifice.

PRET EVENIMENT: 150 RON

Pentru rezevari va rugam sa ne contacti la unul din numerele de telefon:

0762 626 746
0729 021 899

Banner Ziua Indragostitilor 2019